in actueel

Gezocht: Bestuursleden!

Het huidig bestuur van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP) heeft een wens. Namelijk de beroepsvereniging te laten uitgroeien tot een grotere actieve vereniging voor en door (HBO-)psychologen, wat enerzijds als een baken fungeert voor deskundigheid, actualiteiten en ontmoeting, en anderzijds dient als een belangenbehartigingsorganisatie voor de Toegepast Psycholoog op de arbeidsmarkt. Hier kan de NBTP alle hulp bij gebruiken. NIEUW NBTP BESTUUR De...

Read More

0
10 nov 2017
Nieuwe NBTP visie op ALV: kom ook 25 oktober 2016
in actueel

Nieuwe NBTP visie op ALV: kom ook 25 oktober 2016

Als NBTP-lid ben je van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 25 oktober om 19.00 uur  in Utrecht. Tijdens deze ALV blikken we terug op wat afgelopen jaar behaald is en waar aandachtspunten bestaan. Verder brengen we je op de hoogte van de verwachtingen voor de NBTP voor komend jaar. Ook zullen we de nieuwe visie van de NBTP presenteren en twee nieuwe...

Read More

0
20 okt 2016
Congres 2017 over TP en geluk: wat is jouw idee?
in actueel

Congres 2017 over TP en geluk: wat is jouw idee?

Het NBTP Congres 2017 gaat over geluk. Hoe maakbaar is psychisch welzijn of betekenisvol bezig zijn? Hoe kan de toegepast psycholoog bijdragen aan het "geluk" van mensen? Daar gaan we het over hebben! We zijn op zoek naar jouw ideeën en tips om er samen een inspirerende dag voor en door TP'ers van te maken.

0
01 sep 2016
in actueel

Tijdelijk aanbod: training profileren voor TP-starters

Zit je (bijna) in de eindfase van de opleiding Toegepaste Psychologie of ben je al toegepast psycholoog? En kun je wel wat betere profilering in het werkveld gebruiken? Dan heeft NBTP een mooi aanbod voor je, samen met trainings- en coachingbureau Reframed. Let op: het aanbod is tijdelijk.

0
08 jul 2016
Nieuw NBTP Magazine
in actueel

Nieuw NBTP Magazine

Vandaag verschijnt het maartnummer van het NBTP Magazine. Het staat boordevol verslagen en bijdragen over het NBTP-congres Volop Talent!, twee uitgebreide interviews en vertrouwde rubrieken zoals TP@Work.

0
01 apr 2016
NBTP bedankt medewerkers congres
in actueel

NBTP bedankt medewerkers congres

Dankzij de sterke bijdragen van de sprekers en workshopgevers kijken we terug op een geslaagd congres. Hiervoor dankt de NBTP iedereen die heeft meegewerkt, de sponsoren, UniePlaza en de werkgroepleden.

0
30 mrt 2016
Presentaties terugkijken?
in actueel

Presentaties terugkijken?

Op donderdag 10 maart deden twee fantastische sprekers hun verhaal in de zaal met toegepast psychologen tijdens het NBTP Congres in Culemborg.

0
11 mrt 2016
Nieuwe NBTP website!
in actueel

Nieuwe NBTP website!

Hoera, de nieuwe NBTP website is online! Er is lang aan gewerkt en nu dan toch gelukt om een site aan te bieden die jullie als leden en bezoekers hopelijk mooi, overzichtelijk en prettig leesbaar vinden.

0
05 mrt 2016
Eerste TP Scriptieprijs
in actueel

Eerste TP Scriptieprijs

Op 10 maart 2016 wordt tijdens het NBTP Congres de eerste Toegepast Psycholoog Scriptieprijs uitgereikt. De prijs is een initiatief van zes hogescholen en Toegepastpsycholoog.nl. Dorith Merkx is een van de zes genomineerden.

0
04 mrt 2016
Congres 10 maart: de werkgroep
in actueel

Congres 10 maart: de werkgroep

Een congres organiseren op een goede locatie met een thema, interessante sprekers, passende workshops en ook nog voldoende bezoekers trekken... ga er maar aan staan! Wie zijn de TP'ers die samen het NBTP Congres georganiseerd hebben?

0
03 mrt 2016
in actueel

Congres Volop Talent!

Het is bijna zover: op donderdag 10 maart 2016 komen toegepast psychologen samen in het congrescentrum UniPlaza in Culemborg voor het 4e NBTP Congres met als thema Volop Talent! Inspirerende workshops, lezingen, Pecha Kucha’s, de beurs en natuurlijk ontmoet je er je vakgenoten. Bekijk snel het programma!

0
02 mrt 2016
NBTP op Brain Day
in actueel

NBTP op Brain Day

In september 2015 vond een mooi minicongres voor een breed publiek plaats: Brain Day 2015, georganiseerd door de European College of Neuropsychopharmacology. De NBTP redactie was erbij!

0
02 feb 2016
Nieuwe voorzitter NBTP
in actueel

Nieuwe voorzitter NBTP

Op 15 december 2015 heeft een wisseling in het NBTP bestuur plaatsgehad. Tijdens een Algemene Ledenvergadering in Utrecht heeft Monique Korpershoek de voorzittershamer overgegeven aan Ian MacMenamin. Marjolein Smits is secretaris geworden.

0
02 feb 2016