19 mrt 2018

Congres 2018

Zowel de opleiding als het werkveld van een Toegepast Psycholoog is breed georiënteerd. Toegepast Psychologen zijn werkzaam binnen bijna alle branches. Als TP’er kan jij je eigen pad ontwikkelen en je eigen TP-identiteit creëren.

Dit voorjaar organiseert de NBTP het jaarlijkse congres op donderdag 31 mei a.s.. Het congres staat in het teken van de TP-ID en speelt in op de vele mogelijkheden en richtingen die er zijn voor een Toegepast Psycholoog. Het congres biedt de mogelijkheid om je kennis te verbreden, nieuwe concrete vaardigheden te leren en kennis te maken met nieuwe organisaties en mensen. Ervaringen delen staat centraal.

Tijdens het congres zijn er, verdeeld over de gehele dag, verschillende activiteiten gepland. In de ochtend komt er een inspirerende spreker en is er de mogelijkheid om te netwerken met de aanwezigen. In de middag is er de mogelijkheid om nieuwe kennis en/of vaardigheden op te doen in de vorm van workshops. In plaats van een workshop te volgen kan je ook aanwezig zijn bij een pecha kucha (vraaguurtje/pitch moment) waar verschillende bedrijven en ondernemers aanwezig zullen zijn. Of te wel er is voor elk wat wils!

Het congres vindt plaats op 31 mei 2018 bij Saxion in Deventer. Voor de gehele dag zal er (gratis) eten en drinken worden verzorgd. Richting het congres toe worden via de facebookpagina (https://www.facebook.com/deNBTP/) en LinkedInpagina (https://www.linkedin.com/company/nbtp/) de spreker(s) en workshopgevers bekend gemaakt.

Mis deze inspirerende en energieke dag niet!! Koop alvast je kaarten via de onderstaande link: https://www.nbtp.nl/boxoffice/.

Wij hopen jullie allemaal te zien!