5 mrt 2016

Nieuwe NBTP website!

Bewegen handstand_op_strandHoera, de nieuwe website van de NBTP is online! Er is lang aan gewerkt door diverse mensen en nu dan toch gelukt om een site aan te bieden die jullie als leden en bezoekers hopelijk mooi, overzichtelijk en prettig leesbaar vinden. Want dat was de bedoeling.
In het kleine menu rechtsboven kun je alle info over de NBTP en het lidmaatschap vinden, evenals de Inlog om naar verenigings- en ledeninformatie te gaan. Ook kun je via Actueel de nieuwsberichten en o.a. het magazine opzoeken.

In het hoofdmenu midden op de homepage is onderscheid gemaakt in doelgroepen: ben je psycholoog/student TP, ben je iemand uit het werkveld of ben je cliënt/bezoeker. Zo kan iedereen makkelijk passende informatie vinden. Bij elke doelgroep is een rubriek veelgestelde vragen (‘Vragen’).
Bij de tab voor TP’ers vind je van alles over activiteiten in de regio, wat de NBTP zoal doet en wie wij als NBTP-bestuurders en -vrijwilligers zijn (dit is een aanzet, er zijn zeker meer  vrijwilligers actief!).  Wil je reageren of heb je suggesties, stuur dan gerust een berichtje per mail.