Actief in de regio

De NBTP bestaat voor en dóór leden. In je woon- en werkomgeving heb je je contacten met cliënten, opdrachtgevers en relaties die mede bepalend zijn voor de uitoefening van je beroep. Daarom stimuleert en organiseert de NBTP contacten in de regio. Per regio is er een regiocoördinator als aanjager en contactpersoon rond de activiteiten voor toegepast psychologen.

Contacten leggen of kennis delen met vakgenoten kun je bijvoorbeeld doen via:

  • regionale bijeenkomsten over een beroepsgericht thema of actuele issues;
  • intervisie met vakgenoten (lees hier door over intervisie!);
  • informeel contact met vakgenoten; handig om te overleggen of elkaar te adviseren over zaken die je in de praktijk tegenkomt;
  • voorlichting over TP aan studenten, werkgevers of een groep cliënten/publiek (incidenteel);
  • andere vormen van contact waaraan in jouw regio behoefte is.

Laat van je horen!

Via een link hieronder kun je naar de contactpagina voor jouw regio. Hier vind je de gegevens van de regiocoördinator en eventuele activiteiten en regionaal TP-nieuws. Heb je algemene vragen over regio-activiteiten of is er in jouw omgeving nog geen regiocoördinator, neem dan contact op met Johannes Postema: j.postema@nbtp.nl.
Wil je meer weten over intervisie,
lees dan hier verder.

*Een regiocoördinator is een betrokken NBTP’er die als contactpersoon optreedt voor NBTP-leden en voor derden, zoals opleidingen, werkgevers en belangrijke instanties in de regio. De regiocoördinator is een soort aanjager die regionale initiatieven stimuleert en in goede banen leidt. Hij of zij organiseert deze soms ook samen met anderen. De bedoeling is het aantal regiocoördinatoren verder uit te breiden.

Contact in de regio

Regiocoördinator / contactpersoon

Runa van den Broek

Nieuws uit deze regio

Jaarlijkse regiobijeenkomst in samenwerking met Hanzehogeschool Groningen. Bekijk hieronder het verslag van november 2015*
In ontwikkeling: regelmatige, informele meeting om in contact te komen/blijven met andere TP’ers.
Intervisie: Er is een actieve intervisiegroep geweest; momenteel zoeken we naar een vernieuwde vorm. Nieuwe leden zijn welkom! Wil je meedoen, stuur een berichtje naar Runa via mail of Facebook: www.facebook.com/runacoacht

*Verslag TP als pré november 2015: RegioGron_verslagdec2015.pdf RegioGron_verslagdec2015.pdf

Regiocoördinator / contactpersoon

José van der Meulen

@

Nieuws uit deze regio
Bijeenkomsten/meetings: we zoeken nog een vorm die past bij de behoefte van leden in de regio. Dat geldt ook voor te starten intervisiegroep(en).
Laat je weten wat jouw ideeën zijn of waaraan jij wilt meedoen? Stuur een berichtje naar José per mail of reageer via de Facebookgroep TP regio A’dam .

Regiocoördinator / contactpersoon

Stef Mensink

Nieuws uit deze regio

In Twente is een intervisiegroep actief die nog nieuwe leden kan gebruiken. Wil je hierbij aansluiten? Stuur dan een mail naar Stef, dan neemt hij contact met je op. Tweede helft 2016 staat er een netwerkbijeenkomst in de planning. Meer info volgt!

Regiocoördinator / contactpersoon

Joram Verhoef

@JoramVerhoef

Nieuws uit deze regio

We zoeken contact met opleidingen om meer naamsbekendheid te krijgen. Ook willen we een intervisiegroep starten: onze beroepskwaliteit bevorderen door op een structurele manier met elkaar in gesprek te gaan. Laat weten wat jouw interesse heeft, stuur een mail naar Joram.

Regiocoördinator / contactpersoon

Mike Stuart

@

Nieuws uit deze regio

Samen met enkele leden zijn we bezig met ideeën om onze beroepspositie in de regio te verstevigen. Ook bouwen we contact op met de HAN. Laat weten wat jouw interesse of ideeën zijn! Stuur een mail naar Mike.

Regiocoördinator / contactpersoon

Regiocoördinator worden in deze regio?

@

Regiocoördinator / contactpersoon

Regiocoördinator worden in deze regio?

@

Regiocoördinator / contactpersoon

Bart de Jonge

@

Nieuws uit deze regio
Hoera, ook Zeeland heeft een regiocoördinator namens de NBTP! Ben je toegepast psycholoog (in opleiding) in Zeeland en heb je interesse in contact met vakgenoten of wil je iets weten? Neem dan contact op met Bart de Jonge.