8 jul 2016

Tijdelijk aanbod: training profileren voor TP-starters

Zit je (bijna) in de eindfase van de opleiding Toegepaste Psychologie of ben je al toegepast psycholoog? En kun je wel wat betere profilering in het werkveld gebruiken? Dan heeft NBTP een mooi aanbod voor je, samen met trainings- en coachingbureau Reframed. Let op: het aanbod is tijdelijk.

De opleiding TP is relatief nieuw en dit betekent dat we nog steeds druk bezig zijn om onze plek te veroveren op de arbeidsmarkt! Een grote groep alumni heeft al een mooie plek gevonden op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld in de functie van trainer, coach, zelfstandig ondernemer, recruiter of ambulant begeleider. Daarentegen is er een grote groep die geen opleidingsgerelateerd werk heeft of sterker nog: geen werk heeft. Zonde toch? We kunnen als toegepast psychologen namelijk van meerwaarde zijn op de arbeidsmarkt! Maar om opleidingsgerelateerd werk te vinden, is het van belang dat we trots zijn op ons vak en onze expertise en gaan staan voor de plek die we op de arbeidsmarkt willen veroveren.

Zowel Reframed als de NBTP zijn ervan overtuigd dat de toegepast psycholoog een geweldige bijdrage kan leveren aan de samenleving. Zij zijn daarom een samenwerking gestart om de startende toegepast psycholoog te ondersteunen bij een goede en gelukkige start op de arbeidsmarkt.

Wat is Reframed?
Reframed is een trainings- en coachingbureau dat erop gericht is om mensen meer te laten werken vanuit wat zij belangrijk en leuk vinden en goed kunnen. Tess Salverda en Anique Wijnhoud zijn toegepast psychologen en de eigenaren van Reframed. Het is hun missie om het nationaal werkgeluk te verhogen. In trainingen en coachinggesprekken gaan zij met werkzoekenden, werkenden en ondernemers op zoek naar werkgeluk en/of naar werk dat echt bij hen past!

De training ‘Profileren’ is een van de trainingen die zij hier met succes voor inzetten. In deze training gaan zij in op wat mensen drijft en onderscheidt in hun (toekomstige) werk. Dit helpt hen om het werk te vinden of te creëren dat bij hen past.

Aanbieding!
Dankzij de samenwerking tussen de NBTP en Reframed kunnen wij de training ‘Profileren’ nu aanbieden aan NBTP-leden met 33% korting. Van €119,90 voor slechts €79,90.

  • Ben je nog geen lid van de NBTP? Meld je dan nu aan als student voor slechts €10,- en als alumni voor slechts €60,- euro per jaar.
  • De actie loopt van 1 juli tot 1 september 2016 en er zijn vouchers beschikbaar voor maximaal 50 personen.
  • De vraag naar de training is groot, maar op = op! Stuur de bevestigingsmail van je NBTP-lidmaatschap naar info@reframed.nl en ontvang je kortingsvoucher en meer informatie over de training.

“Gelukkig ben ik een Toegepast Psycholoog”
Toegepast psychologen die deel hebben genomen aan de training, gaven aan dat deze hen echt geholpen heeft in de zoektocht naar of het vinden van werk.

“Met deze training heb ik een brug weten te slaan tussen mijn missie en mijn gevoel. Ik weet heus wat ik wil en nu ik weet waarom ik het zo wil, staat niets me meer in de weg.”

“Deze training helpt je een stap verder in de vraag wat jij wil bijdragen aan deze wereld. Dit heeft mij zeker geholpen om mij beter te profileren tijdens sollicitaties.”

“De training van Reframed heeft mij geholpen om tijdens sollicitatiegesprekken meer vanuit mijzelf te spreken en daarop te vertrouwen. Zodoende ben ik aan de baan gekomen die goed bij mij past. Toen ik vanuit geen baan ineens een keuze moest maken uit twee banen, hebben Tess en Anique mij in een coachgesprek prikkelende vragen gesteld. Als je bij Tess en Anique naar binnen loopt voel je je meteen welkom. Ze geven je persoonlijke aandacht en je gaat gegarandeerd met een dosis positiviteit weer naar huis. De training is echte en aanrader voor iedereen die naar zichzelf durft te kijken en voor meer werkgeluk gaat”

“Na het overlijden van mijn moeder was ik mijn ‘levensmissie’ kwijt. Na een jaar op overlevingsstand te hebben gestaan, kwam de training op het goede moment. De training heb ik als zeer prettig ervaren. Er heerste een veilige sfeer, waarin ik mijzelf durfde te zijn. Daarnaast haalden Tess en Anique het onderste uit de kan. Ik fietste met een grote glimlach en een positieve blik op de toekomst naar huis. “