Ga naar hoofdinhoud

November 2023: Werken in het domein “Jeugd”

Als je van een ervaringsdeskundige TP-er de ins en outs van het domein Jeugd wilt horen, dan is dit een Webinar voor jou. Wat schuilt er achter dit domein? Wat kun je als TP-er verwachten? De antwoorden op deze vragen hoor je op dit Webinar.

September 2023: Kwaliteitsregister voor geregistreerden

Sta jij al ingeschreven in het register van de NBTP en heb je vragen over het register? Wil je kennismaken met andere geregistreerden? Volg dan dit Webinar.

April 2023: Kwaliteitsregister NBTP

Webinar verzorgt door de NBTP. Sta jij al ingeschreven in het register van de NBTP? Zo toon je aan dat je als professional deelneemt aan beroeps- en deskundigheid bevorderende activiteiten, je onderstreept de kennis en kunde van de TP-er en krijgt bovendien een logo om te duiden dat je in het register bent opgenomen. Ook mag je de beschermde titel Register Toegepast Psycholoog NBTP voeren. Wil je hier meer over weten, kom dan naar het Webinar.

Februari 2023: Meet & Greet 

Voor alle leden! ben je pas lid en wil je meer horen over wat de NBTP allemaal doet? Ben je al langer lid, maar heb je vragen of wil je meepraten over de toekomst? Meld je aan voor de Meet en Greet met het bestuur van de NBTP.

Januari 2023: Krachtige Patronen

Informatief Webinar betreffende een geaccrediteerde opleiding voor het Register NBTP:

https://www.pe-online.org/public/OpleidingDetail.aspx?courseID=499632&pid=700

Back To Top