Ga naar hoofdinhoud

Informatie geaccrediteerde opleiding NBTP: Introductie Basiscursus psychodrama

De basiscursus psychodrama wordt opnieuw aangeboden door De Rolwissel vanaf februari 2023. De cursus is voor professionals die op hbo – of academisch niveau in hun werk gericht zijn op de ontwikkeling en de levenskracht van de mens. In zes zaterdagen kun je op een ervaringsgerichte wijze kennismaken met alle facetten van de actie methode psychodrama. Psychodrama is een methode waarbij je leert om een aandacht te hebben voor alles wat er binnen in de cliënt én jouzelf gebeurt. Daarnaast word je alerter op wat er gaande is in het systeem en alle levensgebieden waar de cliënt deel van uitmaakt. Tijdens de cursus wordt de theorie over psychodrama met de praktijk van de deelnemer verbonden. Deze cursus is bedoeld voor professionals die pal staan voor ontwikkeling en is inzetbaar bij (psycho-)therapie, supervisie en coaching.

Tijdens deze webinar op 13 december komt de opbouw, de technieken en rollen van psychodrama aan bod. Ook wordt stilgestaan bij het opstellen van een systeem. 

Ben je lid van de NBTP? Dan is dit event voor jou gratis. Je kan je aanmelden als je bent ingelogd via Mijn NBTP.

 

 

Ben je geen lid? Schrijf je dan voor 10 euro in, of word lid. Daarna kan je je gratis inschrijven.

Inschrijven

Standaard

Het kopen van een ticket is alleen nodig indien je geen lid bent van de NBTP. Dit evenement is voor leden gratis. Lid worden kan op https://nbtp.banster.nl/word-lid

Available Tickets: 40
Het Standaard ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

13 dec 2022

Tijd

1 uur lezing, 10 minuten voor vragen
7:30 pm - 9:00 pm

Zoom Meeting

Categorie

Organisator

De Rolwissel
Website
https://www.derolwissel.nl
INSCHRIJVEN
QR code
Back To Top