Skip to content

Korting voor studenten

Aanbieding Topscriptie

Topscriptie is een toonaangevend scriptiebegeleidingsbureau. Bij Topscriptie staat individuele aandacht en service voorop.

Waar kan Topscriptie jou bij helpen?

Topscriptie kan jou bijstaan bij alle aspecten van jouw plan van aanpak, scriptie of herkansing/ verdediging. De hulp verloopt veelal via beeldbellen en in het document zelf. Hierbij wordt er ingegaan op zowel de inhoud als ook de structuur, (onderzoeks-)analyses, argumentatie en taal. Tevens kan jouw Topscriptie begeleider je ook helpen als je uitstelt, moeite hebt om gemotiveerd te blijven, twijfelt, bang bent om te falen, vastloopt, behoefte hebt aan een second opinion, of andere (mentale) ondersteuning nodig hebt.

Topscriptie biedt concrete scriptiehulp en ze begeleiden je stap voor stap. Er zijn diverse begeleiders die veel ervaring hebben met toegepaste psychologie scripties (en andere studieopdrachten).

Aanbieding

Als student-lid van de NBTP ontvang je een aantrekkelijke korting op de pakketten scriptiebegeleiding van Topscriptie onder vermelding van je lidnummer.

Online voordeelpakket 5 uren

Je ontvangt 20 euro korting. Normaal betaal je 345 euro, als lid betaal je slechts 325 euro voor dit pakket.

Online voordeelpakket 10 uren (meestgekozen)

Je ontvangt 30 euro korting. Normaal betaal je 650 euro, als lid betaal je slechts 620 euro voor dit pakket.

Online voordeelpakket 20 uren

Je ontvangt 40 euro korting. Normaal betaal je 1180 euro, als lid betaal je slechts 1140 euro voor dit pakket.

Welk pakket is geschikt voor mij?

Dit bespreken we graag samen met jou in de vrijblijvende intake. Het aantal uren hangt o.a. af van waar je nu staat met jouw scriptie en jouw hulpvraag. Uren zijn 2 jaar lang geldig na aankoopdatum en kun je bij alles inzetten.

Back To Top