Ga naar hoofdinhoud
What's in it for me?
Krijg toegang tot een ijzersterk netwerk van TP’ers, op zowel landelijk als regionaal niveau (kwaliteitscirkels);
Maak gebruik van de deskundigheid en contacten van ervaren vakgenoten;
Zet extra werkervaring op je cv door actief lid te worden, of vergaar studiepunten door je in te zetten voor de vereniging;
Wees als een van de eersten op de hoogte van nieuwe (stage)vacatures in het vakgebied;
Blijf op de hoogte van actuele veranderingen via de nieuwsbrief;
Met het gratis abonnement op vakblad Toegepaste Psychologie (verschijnt 2x per jaar) en diverse andere magazines (waaronder tijdschrift Positieve Psychologie) blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in dit vakgebied;

Misschien nog wel de belangrijkste van alle voordelen: met je lidmaatschap laat je zien dat je jezelf als professional serieus neemt. Dat je moeite doet om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied en actief zoekt naar mogelijkheden om je kennis en kunde te vergroten. Het lidmaatschap is dus niet alleen een waardevolle toevoeging voor jouzelf als TP’er, maar ook voor (potentiële) werkgevers, opdrachtgevers of cliënten.

Lidmaatschap cadeau?

Wist je dat je bij sommige opleiders Toegepaste Psychologie bij het afstuderen een jaar gratis NBTP-lidmaatschap cadeau krijgt? Informeer hiernaar bij je onderwijsinstelling!

3 vrouwen aan tafel
Waarom is aansluiten bij een beroepsvereniging belangrijk?
Nummer-1

Het verstevigt jouw positie als TP’er

Nummer-2

Samen sta je sterker

Nummer-3

Je wordt als TP’er beter vertegenwoordigd

Wie kunnen er lid worden?
Algemeen lid

Je kunt lid worden als je aantoonbaar een geaccrediteerde bachelor of een master degree (toegepaste) psychologie hebt behaald aan een universiteit of hogeschool (d.w.z. een instelling voor hoger onderwijs die door een Nederlandse of buitenlandse overheid erkend is).

Wil je graag lid worden? Heb je voldoende informatie over de NBTP en ben je (aankomend) psycholoog? Klik dan op de oranje button en word lid, voor slechts €75 per jaar!

Studentenlid

Je kunt studentlid worden, als je studeert aan een opleiding (toegepaste) psychologie; dat wil zeggen als je aantoonbaar ingeschreven staat bij een opleiding (toegepaste) psychologie die door een Nederlandse of buitenlandse overheid is erkend als instelling voor hoger onderwijs (universiteit of hogeschool).

Ben je nog student? Dan wordt het nog mooier. Je kunt dan namelijk studentlid worden, voor slechts €15 per jaar!

De contributie voor nieuwe leden wordt naar rato per maand berekend. Rekenvoorbeeld: stel je wordt op 1 juli lid, dan krijg je als lid een factuur voor een half jaar (€ 37,50) en als studentlid betaal je slechts € 7,50 euro voor dat jaar. 

Ik voldoe niet aan de voorwaarden om lid te worden

Voldoe je niet aan de voorwaarden, maar draag je de vereniging een warm hart toe en blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen? Wordt dan Vriend van de NBTP! Klik hier voor meer informatie.

Hoe schrijf ik me uit?

Wil je je uitschrijven als NBTP-lid? Dat vinden we jammer, maar dat kan. Log hiervoor in op Mijn NBTP, en ga via Lidgegevens naar het tabblad opzeggen. Weet je je gegevens niet meer? Neem dan contact op.

Back To Top