NBTP-congres 2020

Verplaatsing NBTP-congres

Ook wij moeten ons congres helaas verzetten vanwege de Coronacrisis. Het congres gaat op 18 april 2020 dus helaas niet door!

Er is gelukkig ook goed nieuws: we kunnen het congres verzetten naar 26 september 2020. Ook dan is onze keynote speaker Manu Keirse.

Had je een ticket gekocht voor het congres? Dan is dit automatisch geldig voor de nieuwe datum. Kun je dan niet? Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Vul daarvoor het formulier in via:
https://lnkd.in/ehywMrj

Had jij nog geen ticket gekocht, bijvoorbeeld omdat je op 18 april niet kon komen? Dan heb je nu dus een extra kans om toch aanwezig te zijn bij deze interessante bijeenkomst. Koop je ticket via bovenstaande knop.
Graag tot ziens op 26 september!

Pas goed op jezelf en elkaar!

Meer over het congres

Een onderwerp waar vaak een taboe op rust, terwijl het juist extra aandacht verdient… Ieder persoon krijgt er op een gegeven mee te maken. Daarom hebben we voor het NBTP-congres 2020 gekozen voor het onderwerp: Heb verlies lief. Het congres zal plaatsvinden op zaterdag 18 april 2020.

Het congres gaat over rouw en verlies en op welke manier jij en je cliënten hierbij op een positieve manier mee om kunnen gaan. Tijdens het evenement kan je een lezing bijwonen van een keynote speaker en diverse workshops volgen in jouw vakgebied! Het dagprogramma wordt gedurende de loop naar het evenement bekend gemaakt. Houd voor meer informatie onze nieuwsbrief, onze Facebook pagina of andere social mediakanalen in de gaten!

Voorafgaand vindt de algemene leden vergadering plaats, waarin ook het onderwerp verkorte wachttijden bij de GGZ en de rol van de TP’er bij de GGZ aangesneden wordt. Verdere informatie wordt nog bekend gemaakt. Bij vragen kan je mailen naar info@nbtp.nl