NBTP-congres 2020

Het NBTP-congres ‘Heb verlies lief’ vindt plaats op 26 september 2020.

Tijd: 11.30 – 18.00 uur

Locatie: De Reehorst in Ede

Onze keynote speaker is Manu Keirse.

Het congres zou oorspronkelijk op 18 april plaatsvinden, maar is vanwege de coronacrisis verplaatst. Had je een ticket gekocht voor het congres? Dan is dit automatisch geldig voor de nieuwe datum. Kun je dan niet? Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Vul daarvoor het formulier in via:
https://lnkd.in/ehywMrj

Had jij nog geen ticket gekocht, bijvoorbeeld omdat je op 18 april niet kon komen? Dan heb je nu dus een extra kans om toch aanwezig te zijn bij deze interessante bijeenkomst. Koop je ticket via bovenstaande knop.
Graag tot ziens op 26 september!

Meer over het congres

Een onderwerp waar vaak een taboe op rust, terwijl het juist extra aandacht verdient… Ieder persoon krijgt er op een gegeven mee te maken. Daarom hebben we voor het NBTP-congres 2020 gekozen voor het onderwerp: Heb verlies lief. Het congres zal plaatsvinden op zaterdag 26 september 2020.

Het congres gaat over rouw en verlies en op welke manier jij en je cliënten hierbij op een positieve manier mee om kunnen gaan. Tijdens het evenement kan je een lezing bijwonen van een keynote speaker en diverse workshops volgen in jouw vakgebied! Het dagprogramma wordt gedurende de loop naar het evenement bekend gemaakt. Houd voor meer informatie onze nieuwsbrief, onze Facebook pagina of andere social mediakanalen in de gaten!

Bij vragen kan je mailen naar info@nbtp.nl.