Ga naar hoofdinhoud
Welkom op de website van de NBTP

De Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie.

Word jij ook lid?

Samen staan we sterker! Wil jij dit als TP’er of TP’er in opleiding ook ervaren? Bekijk direct alle voordelen die het NBTP-lidmaatschap jou te bieden heeft!

De NBTP staat voor:
school
Professionalisering

De NBTP heeft als doel de beroepsgroep te professionaliseren en kwaliteit van TP’ers te bewaken door bijscholing en een kwaliteitsregister.

account-group
Profilering

Als vereniging sta je sterker dan alleen. De NBTP vertegenwoordigt TP’ers en lobbyt namens alle TP’ers bij diverse partijen voor betere positionering en meer erkenning. 

chart-bubble
Praktijk

De NBTP verbindt TP’ers uit het hele land door middel van activiteiten, ontmoetingen en ondersteuning en werkt aan een goede arbeidsmarktpositie voor de TP’er.

Voor onze agenda van geaccrediteerde scholing klik hier.

Ons team

Mieke van Herk
Conny van der Heul
Conny van der Heul
Madelon Gerrits
Sharon Bezembinder
Didi Vrinten
Daisy van den Abeele
Frans Vereijken

*** NIEUWS *** NIEUWS *** NIEUWS *** NIEUWS *** NIEUWS ***

Hét kwaliteitsregister voor de TP-er is actief!

Ons nieuwe kwaliteitsregister is klaar! Dat betekent dat opleiders hun opleidingen kunnen aanbieden om te laten accrediteren. En jullie, onze professionals, kunnen je inschrijven! Na acceptatie ontvang je de beschermde titel Register Toegepast Psycholoog NBTP. Hoe mooi is dat! Wil je eerst meer lezen of jij in aanmerking komt? Check dan onze informatie op de website. Of lees ons reglement erop na. Samen sterk!
1635022794149

Het laatste nieuws

Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie

1 day 19 hours ago

Oproep aan alle NBTP-leden: Doe mee en deel je ideeën voor inspirerende webinars in 2024! 2024 staat voor de deur, en we zijn druk bezig

Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie

3 days 1 hour ago

"Bedrijven bieden voedsel aan op een manier die we uitermate aantrekkelijk vinden en ze bieden het overal aan, 24 uur per dag. Ook al heb

Back To Top