Skip to content

NBTP Congres 2021

NBTP-congres 2021

Op 29 mei 2021 vond het NBTP-congres 2021 plaats, door Covid-19 geheel online. Het onderwerp van dit congres luidde “Arbeidsmarktpositie van de TP-er” met keynote speaker Prof. Dr. Joop Schippers. Hij bracht ons op de hoogte van de toekomstige veranderende arbeidsmarkt en de kansen voor ons als TP’ers.

Vervolgens kon je inschrijven op 2 workshops. Daarbij was de keuze uit 4 boeiende workshops:

1. Start up! Hoe start je op als jonge (ondernemende) professional?
Yrenee Koen, toegepast psycholoog, oprichter van Talent College en opleider van amplitiedeskundigen. Zij nam ons mee in het geloof in jezelf, trouw blijven aan jezelf en gaan staan voor waar jij in gelooft.

2. Scale up! Hoe neem je als (ondernemende) professional de volgende stap naar een volwaardige onderneming?
Tijmen Sissing, eigenaar van Trashpackers en Glimlachkaartjes en Toegepast Psycholoog, gaf ons mee dat je nooit je impact moet onderschatten door iets heel kleins en simpels te doen.

3. Profilering van de professionele Tp’er! Hoe zet je jezelf sterk in de markt en pak je daardoor regie over je loopbaan?
Mieke van Herk,  voorzitter van de NBTP en eigenaar van 2 bedrijven en Merel Guddee, 2e jaars student en stagiaire bij Mieke en de NBTP, hebben ons begeleid in onze persoonlijke pitch als TP-er en ons tips gegeven voor onze loopbaan.

4. Leren Balanceren: Vitaliteit, de balans werk en privé. Hoe blijf je duurzaam inzetbaar?
Vivian Capel en Joël Beresford hebben ons, namens het themateam HVA over duurzame inzetbaarheid, meegenomen via een casus in wat er nodig is om ervoor te zorgen dat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven.

Het was een bijzondere dag, zeker omdat voor ons ook alles online regelen geheel nieuw was. We hebben het samen borrelen en netwerken na afloop wel een beetje gemist, maar dat gaan we volgend jaar zeker weer oppakken! Al met al een hele geslaagde dag 🙂

Meer berichten

Back To Top